Rant do tortu h 10 cm

Rant-Opaska-Tortu-Regulowana-WYSOKA-Forma-h-20cm.jpg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 50,00 zł 50.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Wysokiej jakości rant cukierniczy wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do pieczenia wysokich biszkoptów do tortów. Doskonale sprawdzi się przy składaniu tortów zapewniając im równy kształt. Wykonany z

materiału łatwozmywalnego oraz odpornego na odkształcenia w wysokich temperaturach. Rant pozwala na regulację średnicy wypieku w zakresie 20 -30 cm. 

Wysokość: h 10

Materiał: Stal nierdzewna 

Regulacja średnicy: TAK 

PRODUKT POLSKI 

 

Przed użyciem ściągnąć folię ochronną. 

 

Sposób użycia: Przed przygotowaniem ciasta należy przygotować blaszkę z wyłożonym papierem do pieczenia. Przygiąć rant do wymaganej średnicy i zapiąć załączonymi spinkami. Postawić na

blaszce z papierem. Ciasto/biszkopt pieczony w rancie nie powinno być bardzo rzadkie (istnieje możliwość wylania ciasta). W przypadku gdy masa jest lejąca należy zabezpieczyć sód rantu,

(pod papierem do pieczenia) i przycisnąć do zewnętrznych ścianek. 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium