Rant do tortu h 10 cm






Opis
Wysokiej jakości rant cukierniczy wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do pieczenia wysokich biszkoptów do tortów. Doskonale sprawdzi się przy składaniu tortów zapewniając im równy kształt. Wykonany z
materiału łatwozmywalnego oraz odpornego na odkształcenia w wysokich temperaturach. Rant pozwala na regulację średnicy wypieku w zakresie 20 -30 cm.
Wysokość: h 10
Materiał: Stal nierdzewna
Regulacja średnicy: TAK
PRODUKT POLSKI
Przed użyciem ściągnąć folię ochronną.
Sposób użycia: Przed przygotowaniem ciasta należy przygotować blaszkę z wyłożonym papierem do pieczenia. Przygiąć rant do wymaganej średnicy i zapiąć załączonymi spinkami. Postawić na
blaszce z papierem. Ciasto/biszkopt pieczony w rancie nie powinno być bardzo rzadkie (istnieje możliwość wylania ciasta). W przypadku gdy masa jest lejąca należy zabezpieczyć sód rantu,
(pod papierem do pieczenia) i przycisnąć do zewnętrznych ścianek.